Een nieuw en voordelig vakantieconcept
HARLINGENNEW YORKTOKYO

Hoofdmenu

Contactgegevens

World Wide Weeks

Verlengde Edisonstraat 1

8862 NJ   Harlingen

T  :: 0517-591100
M :: 06-41657905
E  :: info@worldwideweeks.nl 

Australië, Nieuw Zeeland & Pacific

keuze uit 462 resorts

Vooral aan de zonnige Oostkust van Australië en dan met name Queensland en New South Wales, vindt u onze  resorts. Wat is er niet mooier om te duiken of te snorkelen  bij het Great Barrier Reef, één van de natuurwonderen van de wereld. Maar ook in Zuid-Australie en west Australië zijn er diverse resorts beschikbaar. Op Nieuw Zeeland en enkele Stille Zuidzee eilanden zijn beperkt resorts beschikbaar.

Klik  HIER voor het land van uw keuze.

AUS_QLD_031_20081029_SS.jpg

Om alleen voor een paar weken die hele reis te maken naar Down Under is natuurlijk niet echt de moeite waard. Maar als u dit combineert met b.v. een rondreis dan zijn er veel moegelijkheden. Australië, Nieuw Zeeland en de Stille Zuidzee zijn de bestemmingen van onze zusterorganisatie TasmanTravel. Op de site van TasmanTravel vindt u heel veel informatie over het land en de vele excursiemogelijkheden! Mocht u naast uw accommodatie ook excursies, autohuur of de vliegreis boeken naar Australië, Nieuw Zeeland en de Stille Zuidzee of één van de andere bestemmingen van TasmanTravel, dan krijgt u een korting van 5% op de reservering hiervan! www.tasmantravel.nl.

 

Waar wilt u naar toe

Kies een bestemming.
Let op: u gaat naar de site van onze partner. Het daadwerkelijk boeken doet u op onze website.

Australië, Nieuw Zeeland & Pacific Australië en Nieuw Zeeland Afrika: keuze uit meer dan 289  resorts Midden Oosten: keuze uit 96 resorts Afrika Europa: keuze uit 2519  resorts Europa Zuid-Amerika: keuze uit 361 resorts Zuid Amerika Noord Amerika Canada Verenigde Staten Midden Amerika Mexico Centraal Amerika Zuid Oost  Azië: keuze uit 409  resorts) Zuid - Oost Azië: keuze uit 413  resorts Azië

Boekingsinformatie

Boek in drie stappen

1.gif

Gebruik de wereldkaart hierboven om uw favoriete continent te selecteren.

2.gif

Bekijk de resorts, totdat u een resort heeft gevonden waar u heen wilt.
Noteer de naam of resortnummer.

3.gif

Geeft in het boekingsformulier op deze website door, naar welke resort u wilt, aan de hand van de naam of het nummer 

offerte.gif